• DuitsDuits
  • EngelsEngels
  • NederlandsNederlands

Wij, Packaged “Custom packaging on globale scale”, spelen in op deze vraag. Wij bieden zowel standaard als maatwerk verpakkingen aan. Packaged kan zowel de vraag als het aanbod van zowel convenience verpakkingen als flexibele verpakkingsoplossingen beantwoorden.

Wil u meer weten over onze producten? Download onze presentatie hier.

Doel Packaged

Het primaire doel van Packaged is het aanbieden van een totaaloplossing op het gebied van zowel standaard als maatwerk verpakkingsoplossingen, die ook biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk en/of composteerbaar kunnen zijn. Packaged realiseert het leveren van convenience verpakkingen en flexibele verpakkingsoplossingen naar uw wens. Packaged staat ook voor “fulfilment”. Wij zorgen voor het samenstellen c.q. produceren van de verpakkingen en de mogelijkheid tot het leveren vanuit voorraad. Packaged onderscheidt zich door op zoek te gaan naar “bijzondere of andere” verpakkingsoplossingen, zowel standaard- als maatwerk en richt zich op het importeren en exporteren van verpakkingsoplossingen.

Missie en Visie

De visie van Packaged is om het juiste allesomvattende antwoord te geven op het gebied van ­speciale ­verpakkingsoplossingen. Daarmee onderscheiden wij ons als dé ­bijzondere en dé andere verpakkings­specialist en willen wij op wereldwijd niveau actief zijn.

Wij denken aan oplossingsgerichtheid en gaan op zoek naar de juiste innovatieve en creatieve verpakkingsoplossingen voor al onze klanten. Packaged wil door interactief te zijn continue inspelen op de (biologische­/duurzame) verpakkingsbehoefte van de klant. Packaged is een zakelijke, betrouwbare en flexibele handelspartner met een totaalassortiment op het gebied van verpakkingsoplossingen.

Onze doelstelling is altijd het maximale resultaat te behalen, zowel ten aanzien van de verpakkingsoplossingen als ten aanzien van alle bijkomende activiteiten.

De kracht van Packaged

Packaged levert full support en advies, vanaf de eerste ideeën tot gereed product. In samenspraak met u “de klant”, gaan wij op zoek naar de juiste en gewenste verpakkingsoplossing. Dat is onze kracht.